Utrzymanie nienagannej czystości i porządku w lokalach gastronomicznych i hotelarstwie to podstawa, która decyduje o sukcesie prowadzonego biznesu. Restrykcyjne wymagania sanitarno-higieniczne w stosunku do branż hotelarskiej i gastronomicznej są podyktowane koniecznością zapewnienia bezpieczeństwa klientom i personelowi.

 

Ozonowanie w branży hotelarskiej – wyprzedź konkurencję

Osoby pracujące w branży hotelarskiej doskonale wiedzą, jak ważne dla gości są czyste i pozbawione nieprzyjemnych zapachów pokoje i toalety. Jeśli chcesz uniknąć skarg i zażaleń na tej płaszczyźnie, zdecyduj się na wykorzystanie generatora ozonu. Ozonowanie zdezynfekuje wyposażenie pomieszczeń oraz odświeży wentylację i klimatyzację, dzięki czemu ryzyko wystąpienia infekcji zostanie zredukowane do minimum. Co warte podkreślenia, ozonowanie nie pozostawia niechcianych śladów na zasłonach i ścianach, jak mogą to zrobić odświeżacze powietrza lub neutralizatory zapachu nanoszone poprzez zamgławianie. Dodatkową korzyścią jest to, że ozonowanie nie uczula, dlatego jest bezpiecznym rozwiązaniem dla pracowników hotelu i najbardziej wymagających gości.

 

Ozonowanie w branży hotelarskiej – usuwanie nieprzyjemnych zapachów z pomieszczeń

Kolejną zaletą tej metody jest pozostawienie w hotelu, pensjonacie lub domku letniskowym przyjemnego zapachu, który przypomina zapach powietrza po burzy. Jest to alternatywa dla osób zmęczonych charakterystycznymi zapachami morskiej bryzy lub świerku – najpopularniejszych neutralizatorów stosowanych na polskim rynku. Po naszej usłudze gość hotelowy nie ma wrażenia, że hotel próbuje zamaskować zapachy po poprzedniej osobie.

Do najczęściej rozwiązywanych przez nas problemów należą:
usuwanie zapachów cygar (np. z sal VIP),
pozbywanie się zapachu papierosów z zasłon, wykładzin i przedmiotów,
dezynfekcja pokoi hotelowych.

Ozonowanie jest więc prostym i szybkim sposobem na przygotowanie pokoju dla nowych gości oraz przyczynia się do stworzenia pozytywnego wizerunku hotelu w ich oczach.

 

Ozonowanie w branży gastronomicznej

Ozonowanie jest bezpiecznym dla ludzi i produktów spożywczych sposobem na walkę z brudem, roztoczami, grzybami i pleśnią. Zaletą tej metody jest również to, że skutecznie pozbywa się nieprzyjemnych zapachów z pomieszczeń, co jest niezwykle istotne po całym dniu smażenia i gotowania różnych potraw. Goście restauracji, pizzerii, fast foodów, barów czy lodziarni, z pewnością chętnie będą wracać do miejsca, w którym właściciele oprócz smacznych dań i deserów zapewniają nieskazitelne czyste i komfortowe warunki do ich spożycia. W ramach naszej pracy oferujemy również monitoring HACCP/GHP oraz wsparcie w przygotowywaniu stosownych dokumentacji.

Naszym klientom oferujemy także cykliczne czyszczenie wentylacji.

Skonsultuj<br> przypadek

Skonsultuj
przypadek

Umów<br> wizytę

Umów
wizytę

Ciesz się<br> nieskazitelną<br>czystością

Ciesz się
nieskazitelną
czystością

Zaufali nam

Siedziba firmy:
ul. Nowogrodzka 50/515
00-695 Warszawa
NIP: 1182021289
REGON: 381204440

Skontaktuj się >>